جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵
سپاه پاسداران همواره در خط مقدم مبارزه با تروریسم بوده است

حوزه/ حجت الاسلام فقیهی فر گفت: تصمیم اتحادیه اروپا، برای تروریستی خواندن سپاه سرافراز که پرافتخارترین نیروی مسلح منطقه است؛ اقدامی غیرمنطقی، تحریک‌آمیز و در جهت اطاعت از سیاست‌های سلطه‌گرانه آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت الاسلام فقیهی فر امام جمعه موقت شهرستان بندرلنگه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، ضمن گرامیداشت نیمه شعبان ولادت حضرت مهدی(عج) و روز سربازان گمنام، اظهار داشت: ظهور، وعده الهی است و در سایر ادیان هم اشاره شده که مدیریت زمین بر عهده بندگان صالح پروردگار است، اما تحقق این وعده الهی نیازمند زمینه سازی است و انقلاب اسلامی زمینه ساز این ظهور و وعده الهی خواهد بود.

امام جمعه موقت شهرستان بندرلنگه با محکوم کردن بیانیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه، بیان کرد: تصمیم اتحادیه اروپا، برای تروریستی خواندن سپاه سرافراز که پرافتخارترین نیروی مسلح منطقه است؛ اقدامی غیرمنطقی، تحریک‌آمیز و در جهت اطاعت از سیاست‌های سلطه‌گرانه آمریکا و رژیم صهیونیستی ارزیابی می‌شود.

وی ابراز کرد: این اقدام، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و اصول حاکمیت ملی است و با فشار مستقیم مقامات آمریکایی و صهیونیستی صورت گرفته است.

حجت الاسلام فقیهی فر اظهار کرد: سپاه پاسداران نهادی قانونی و مردمی است که همواره در خط مقدم مبارزه با تروریسم، به ویژه گروه‌هایی چون داعش، ایستاده و نقش بی‌بدیلی در تأمین امنیت ایران و منطقه داشته است و بدان افتخار می کند.

وی تصریح کرد: این اتهام‌زنی در واقع به معنای حمایت و تلاش برای مشروع‌سازی تروریسم دولتی در منطقه امریکا او اروپا تعبیر می‌شود، دولت‌هایی که در طول قرن‌های متمادی تجسم شرارت و تروریسم هستند.

امام جمعه موقت شهرستان بندرلنگه تأکید کرد: تبعات خطرناک و پیامدهای این تصمیم خصمانه، مستقیماً بر عهده سیاستمداران و تصمیم‌گیرندگان اروپایی خواهد بود و ایران مقتدر و بزرگ به لطف الهی و پشتیبانی مردم انقلابی‌اش پاسخ مناسب این اقدامات خصمانه را خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: همه ما با افتخار تمام به لباس سبز و مقدس سپاه، و به این نیروی الهی و به فرزندان سلحشور ملت در این نیروی بی‌بدیل مردمی، که فداییان اسلام و ایران هستند، افتخار می‌کنیم و با تمام توان حمایت خود را از این عزیزان ملت اعلام می‌داریم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha